Preguntes freqüents

Quin és l’horari del festival?
El festival és fa el dissabte 16/05/15 de 16:00 a 20:00. I el diumenge 17/05/15 de 10:00 a 14:00.
La taula d’acreditacions s’obre el dissabte de 15:30 fins les 17:00 i el diumenge de 9:30 a 11:00. Si arribeu més tard d’aquesta hora, no podreu accedir a les instal·lacions.

Quant costa l’entrada al festival?
Té un cost de 1€/persona i dia. Però és gratuït pels subscriptors d’ExploraTgn.cat.
Us podeu subscriure gratuïtament al magazine d’ExploraTgn.cat aquí.

Si vinc a passar el cap de setmana, quan he d’arribar?
Si voleu passar nit al càmping, haureu de fer el check-in el divendres 15/05/15 a partir de les 16:00. El check-out s’haurà de fer la tarda del diumenge 17/05/15 fins les 18:00 aprox, sempre hi quan el bungalou o parcel·la ho permeti (consultar amb recepció del càmping).

Perquè a l’e-mail de confirmació de la reserva d’allotjament del càmping diu que he de fer el check-out a les 11:00 el diumenge?

El check-out habitual que fan al càmping és a les 11:00 del matí. L’e-mail que rebeu és estàndard.

L’acord que tenim amb el càmping és que el check-out serà a la tarda del diumenge 17/05/15 fins les 18:00 aprox, sempre hi quan el bungalou o parcel•la ho permeti i no estigui llogat per una altre a partir del diumenge (El dia del check-in us ho poden confirmar a la recepció del càmping).

Puc venir només a passar el dia?
Sí, podeu venir a passar el dia sense obligació de quedar-vos a dormir. Podeu venir tant dissabte i/o diumenge.
Si no esteu allotjats al càmping, haureu de passar per la taula de benvinguda el dissabte 16/05/15 de 15:30 a 17:00 i/o el diumenge 17/05/15 de 9:30 a 11:00 per recollir les acreditacions. Estarem ubicats just al costat de l’aparcament del càmping.

Hi ha aparcament a prop del càmping?
Just a l’entrada del càmping, hi ha un aparcament de pagament. No patiu que ExploraTgn.cat tindrà una recepció just al costat del pàrquing on us lliurarem un val descompte d’aparcament per tal que l’aparcament us surti gratuït.
Tingueu en compte que des de l’aparcament, hi ha uns 300 metres fins a la zona on organitzem les activitats.

Si ens quedem a dormir, quants cotxes podem entrar al càmping?
Cada bungalow o parcel·la té dret a una plaça d’aparcament dins del càmping. La resta de cotxes s’hauran de quedar a l’aparcament de l’entrada que és de pagament (o pagar 10€/nit per cada extra cotxe que entreu al càmping). El dissabte o diumenge podeu apropar-vos a la taula d’acreditacions del festival (ubicat a l’entrada del càmping el 16/05/15 de 15:30 a 17:00 i/o el diumenge 17/05/15 de 9:30 a 11:00) per demanar un tiquet descompte si heu aparcat el cotxe a l’aparcament de l’entrada.

Si vinc a passar el dia, puc fer ús dels serveis del càmping?
Sí, és clar! Porteu banyador si fa bon temps, ja que el càmping us deixa fer servir les piscines gratuïtament per l’ocasió (tot i no estar allotjats).

Puc portar un pícnic?
Sí, es clar. Hi ha una àrea de pícnic amb unes quantes taules, a més d’un espai per seure al terra.

Què vol dir taller “amb reserva prèvia”?
Es tracta d’un taller amb una capacitat limitada pel qual cal inscriure’s per poder disposar d’una plaça.

Que vol dir taller “Obert” de sessió contínua?
Es tracta de talleres que no requereixen una inscripció prèvia i als quals us podeu apuntar in situ sempre i quan hi hagi lloc en el moment que arribeu. Els monitors organitzaran el flux de gent al mateix moment. Si el taller està ple en el moment que arribeu, podeu passar una mica més tard.

Als tallers poden participar els adults?
L’esperit dels Petits Artistes és que sigui una estona de lleure en família amb tallers pensats per a que pares/mares i fills/es participin junts. Per tant, els monitors no es responsabilitzen dels nens que no vagin acompanyats d’un adult.

Què he de fer, si m’he inscrit, però finalment no puc venir?
En cas de que no pugueu venir i heu reservat allotjament o heu reservat places a un taller de capacitat limitada, si us plau envieu-nos un e-mail per anular les vostres reserves. D’aquesta manera algú altra podrà gaudir de la plaça.

Què passa en cas de pluja?
Si plou, no patiu que la jornada la fem igualment. Tots els tallers es fan en una zona semi-coberta, a excepció del joc d’espies (que s’hauria d’anular) i la cursa de robots que es traslladaria a l’interior (Casa del mar).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s