Sobre el Festival

Petits Artistes és un festival per a menuts i no tan menuts! Tallers, espectacles i jocs per deixar anar la vostra vessant més creativa, experimental i curiosa, en un entorn lúdic però alhora didàctic, on la cultura del “learn by doing” (aprendre fent-ho) i el “do it yourself” (fes-ho tu mateix) hi té un paper rellevant.

Petits Artistes vol ser una plataforma on les entitats vinculades al món de la cultura, les arts, la natura, les ciències i la tecnologia es donen trobada per a que famílies amb nens descobreixin de primera mà què ofereix el territori per a ells. Així, l’esperit dels Petits Artistes és que sigui una estona de lleure en família amb tallers pensats per a que pares/mares i fills/es participin junts.

L’impulsor del festival és ExploraTgn.cat,  el primer portal de turisme i lleure del sud de Catalunya orientat a famílies amb nens d’entre 0 i 12 anys, que des del 2008 ofereix una selecció setmanal d’activitats i excursions al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

El projecte és fruit de la iniciativa de Barbara Vastenavond, una mare de Tarragona que no trobava a la xarxa el que buscava i que, aprofitant la seva experiència com a blocaire i gestora cultural, va decidir crear un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències i continguts entre famílies primer online i des del 2009 off-line amb les trobades de subscriptors anuals.

Organitza:

logo Explora

Anuncis

Un pensament sobre “Sobre el Festival

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s